Mit tervez a Prima Medica Egészséghálózat?

Szerző: dr. Babai László

A Prima Medica Egészséghálózathoz tartozó egészségközpontok Magyarország egyik első magánrendelői voltak, amelyek tagjaként a JóAlvás Központ is büszke eredményeire. Dr. Babai László, a JóAlvás Központot is magában foglaló magánegészségügyi hálózat alapítója-igazgatója a hálózat történetéről és jelenéről beszélt a portfolio.hu-nak.

JóAlvás Központ – a Prima Medica Egészséghálózat része A milliárdot meghaladó éves árbevételű egészségközpontjaink szakmailag specializált járóbeteg-rendelők. Nem az a célunk, hogy minden szakmát lefedjünk, viszont cél, hogy amit lefedünk, ott a lehető legmagasabb szakmai színvonalat tudjuk nyújtani. Így van ez ezen központunk esetében is, ahol speciális szakterülettel foglalkozunk, mint az alvás. Akár otthoni alvásvizsgáló készülékekkel, országosan elismert szomnológussal, valamint kapcsolódó területek orvosaival tudjuk kezelni az alvási apnoét, a horkolást, a nyugtalan láb szindrómát és több más alvászavart – ismerteti dr. Babai László, a JóAlvás Központot is magában foglaló magánegészségügyi hálózat alapítója-igazgatója.
A koronavírus járvány miatt egyre több embert érintő stressz és alvásproblémák kezelése ugyanis számos komoly betegség (szív-érrendszeri betegségek, diabétesz, elhízás) megelőzésében is fontos lépés. Az egészséghálózat tagjaként cél a páciensek gyors, személyre szabott és biztonságos ellátása egy olyan helyen, ahol jó gyógyítani és gyógyulni is.
A teljes cikk itt olvasható: Koronavírus, egészségügyi törvény, orvosok - Mit tervez a milliárdos árbevételű magánhálózat?